top of page

En Guldkant iTillvaron

Vi är pionjärerna som startade den första erotikmässan i Sverige och Fair Eroticas erotikmässa är ORIGINALET och också den största erotikmässan i Sverige! Vi slog för första gången upp portarna redan 1996 i Vasahallen på Djurgården i Stockholm. Där höll vi regelbundet mässor under de följande tre åren 1997 – 1999. Under dessa år höll vi även mässor i Malmö.

På vattenfestivalen 1999 så flyttade vi över till de mer centralt placerade lokalerna i Münchenbryggeriet i Stockholm. 1999 och 2000 höll vi två mässor i Münchenbryggeriet och sedan utökade vi till hela tre mässor per år mellan 2001 och 2003!

Under 2003 utökade vi vår verksamhet ytterligare med en mässa i Ingatorp i Småland. Den visade sig bli en stor succé och besökarna uppskattade verkligen att vi ställde ut på andra ställen än bara i Stockholm. 2004 flyttade vi från Münchenbryggeriet till Gamla tryckeriets lokaler i Alvik där vi huserat sedan dess under Stockholmsmässorna.

Tack vare succén i Ingatorp började vi turnera under 2004. Även Karlstad och Göteborg fick celebert besök som de verkligen uppskattade och vi besökte åter igen Ingatorp.

2005 var det Tranås tur att få sätta guldkant på tillvaron! I Tranås hyrde vi Tranås Folkpark av kommunen. Malmö fick också besök av oss igen och vi fortsatte också att upprepa våra succéer i Karlstad och vid två tillfällen i Stockholm.

2006 intog vi Luleå till norrlänningarnas stora lycka! Två mässor hölls i Stockholm och ytterligare en i Karlstad.

Nya städer som vi erövrat under 2007 är Falun och Linköping och under det året höll vi naturligtvis våra sedvanliga två mässor i Stockholm och en i Karlstad.

Under 2008 höll Fair Erotica två mässor i Stockholm - i april och oktober, samt en i Karlstad i september. Nästa mässa håller vi i Stockholm i Gamla Tryckeriets lokaler i Alvik, onsdagen den 25 mars till söndagen den 28 mars och vi hoppas att vi ses igen då!

2009 Mässor i Stockholm Gamla Tryckeriet Alvik samt Göteborg Quality Hotell Eriksbergsvarvet

 

2010 Stockholm Alvik samt Ekebo

 

2011 Stockholm Alvik samt Ekebo

 

2012 Stockholm Alvik samt Ekebo

 

2013 Stockholm Magasin 9 Värtahamnen samt Ekebo

 

2014 Stockholm Magasin 9 Värtahamnen samt Ekebo samt Sandras i Kalmar

 

2015 Stockholm Nackastrandsmässan samt Ekebo samt Borgen i Norrköping

 

2016 Stockholm Nackastrandsmässan samt Ekebo samt Borgen i Norrköping

 

2017 Stockholm Nackastrandsmässan Samt Ekebo

 

2018 Stockholm Nobelberget samt Ekebo

 

2019 Kulturborgar rådet såg till att vi inte fick hyra lokal i Slakthusområdet i Stockholm

 

2020 COVID 19 PANDEMI

 

2021 Ekebo

 

2022 ?

Vår målsättning

Vi jobbar stenhårt på att erbjuda er det bästa Sverige har att erbjuda inom strippartisteri. Vi anlitar bara de absolut bästa inom genren. Även våra internationella gästartister håller högsta kvalitet och vi ser till att både våra kvinnliga och manliga besökare får se högklassig underhållning dem.

Vi bjuder på en scenshow varje timme under hela mässorna! De som vill se mer kan få njuta av våra vackra tjejer i Peep-showen eller kanske ta en lap-dance?

Vårt utbud är mycket brett och våra utställare är noggrant utvalda för att se till att säkerställa produktkvaliteten och för att vi alltid ska kunna erbjuda det senaste inom erotiska produkter, för både honom och henne!

Vi erbjuder både nytt och spännande samt välbeprövade och uppskattade erotiska leksaker, film, sexiga underkläder och häftiga lack- och läderkläder.

Vi ger er också möjligheten att på ett säkert och professionellt sätt få tillgång till piercing och tatuering som utförs av erfarna yrkesutövare. Självklart anslutna till branschorganisationen, SRT (Sveriges Registrerade Tatuerare).

För mindre smärtsamma upplevelser erbjuder vi en hel uppsjö av produkter och tjänster inom kropps- och skönhetsvård, såsom massageoljor, nagelskulptering, massage, hårborttagning och brun-på-minuten, där ni får alla att tro att ni varit på en lång solsemester!

För dem som är nyfikna erbjuder vi er möjligheten att fråga vår spådam om hur framtiden kommer att te sig!

Och som om detta inte vore nog ger vi er besökare tillfälle att ta er plats i rampljuset! Vi erbjuder Strippskola för alla som vill läras sig den ädla stripteasekonsten och vi anordnar en stripptävling för er besökare där ni får visa upp era färdigheter på stora scenen och dessutom har chans att vinna fantastiska priser. Ni får möjlighet till att träffa nya människor genom vår Speed-dejting och har ni riktig tur kanske ni möter er stora kärlek då! Vi jobbar hela tiden på att förnya och förbättra vårt utbud av evenemang utöver det vanliga!

Hos oss kan ni avnjuta en god middag och något gott att dricka, då vi naturligtvis också har öl- och vinrättigheter, så en helkväll på Fair Erotica ger er allt ni kan önska och mycket mer därtill!

Vår målsättning är att vara:
EN GULDKANT I TILLVARON!

bottom of page