top of page

Utställare

PÅ EROTIC & TATTOO EKEBO

Taboo

Vi hjälper det svenska  folket med ett bättre sexliv sedan 1967. Välkommen så kan du handla tryggt från oss

taboo_logo-kopia.jpg

Flirt Fashion

Sexiga underkläder, sexleksaker för han och henne, Fetisch, Skor, Oljor och glidmedel, Parfymer mm

  • @Flirtfashion
  • @flirtfashion_sthlm
flirtfashion.png

Chambers of love

Vi på Chambers of Love kan erbjuda ett komplett sortiment av erotiska produkter, från den sensuella erotiken till olika fetischer och BDSM. Vi är en vuxenbutik med väl utvalt sortiment och välutbildad personal

ChambersOfLove_Logo square.jpeg

Hooked on a feeling

Body suspension

83146339_2616419798393517_609987576253644800_n.jpg

House of pain

Studion som varit etablerad sedan 1999 och finns i många länder i världen, lämnar bara ifrån sig topklass tatueringar som vi och kunden kan representera livet ut.

83091412_494442591455399_2357647371434721280_n_edited.jpg

Big City Tattoo

Vi utför Tattoo + Body piercing + body modification.

Lahtnor

Japansk repkonst Repartisten Lahtnor kommer att uppträda på mässan med Japansk repkonst. Det kommer även finnas möjlighet för dig som besökare på mässan att prova på att bli bunden av Lahtnor i privata sessioner.

_C7Y2621.jpeg

Sexy for you

Vi är en sexbutik från Sverige som vänder sig till både kvinnor och män i alla åldrar. För den som vill nå nya höjder av njutning tillsammans med sin partner eller på egen hand. Vår inspiration är att ta vara på era intressen genom att skapa en komplett erotik-butik för Sex, Glamour och Lek.

sexyforyou.png

Dildo Planeten

Dildoplaneteen är en av Sveriges nyaste onlineförsäljare av sexleksaker, med webbutik och lager i Sverige. Vår önskan är att folk ska få in mer kärlek, njutning, närhet och intimitet i vardagen. Sedan verksamheten startade år 2019 har vi fokuserat på att inspirera, förbättra njutningen och sexlivet för våra kunder

Dildoplaneten 1085x380.png

Halmstad Tattoo And Piercing

Tattoo & Piercing Shop Tatuerare i Halmstad 💉 📍Halmstad Tattoo And Piercing Veganskt bläck 🌱 DM för bokningar! Privata insta @elsajosefine96

Screen Shot 2021-11-16 at 23.33.53.png

Skofeber

Skor, stövlar och högklackat i alla modeller och storlekar.

skofeber.jpg

Evil Anders

Piercing

evilanders.jpg

Biagra

Helt ny produkt på marknaden Helt organiskt potenshöjande honung med naturliga mineraler och naturtillskott.

HEMSIDA

Orgynal

Orgynal AB är ett svenskt varumärke som producerar lust och intim kosttillskott i Sverige. Deras produkter är för kvinnor och män och är helt veganska.

Lady Leo

Lady Leo handtillverkar slagredskap inom BDSM tex. floggers, piskor, paddlar och annat kul. Ett brett sortiment från nybörjare till dig med erfarenhet. Utöver basutbud går det mesta att få ändrat efter dina önskemål. For Pain and Pleasure!

black1.jpeg

Tattoobentzer

Har tatuerat i 17 år och driver min egen studio sedan 2008. Skicka ett pm eller sms om du har några frågor.

Untitled-1.png

Sweet Posion

Sweet Poison inspireras av alternativa subkulturer och vill även låta våra kunder få inspireras av dessa unika sätt att uttrycka sig på. Hos oss kan ni därför hitta coola och unika kläder till både stora och små. Hos oss kan ni finna bland annat rockabilly, pin-up, skate och rock inspirerat mode. Vi erbjuder även ett brett utbud av olika unika klädmärken som exempelvis Dickies, Vans, LiqourBrand, Brixton, Speedy Mike, Collectif, Hell Bunny och Lucky 13.

HEMSIDA
sweet_poison.png2.png

Karl Frid

Karl Frid (Karl of Sweden) är Sveriges mest anlitade manliga strippa. Från början en blyg och annorlunda kille med stora drömmar, men växer upp i tonåren med våld och missbruk. Men den blyga killen hårdnar, glider ifrån skolan och hamnar i kriminellt umgänge. Samtidigt blir han erkänd för sitt yttre och värvas till en dokusåpa. Ett vilt krogliv följer och tar Karl vidare till uppdrag som manlig strippa och en värld med droger, sprit och pengar. Med sin självbiografi Under skinnet, En manlig strippas bekännelser vill Karl inspirera andra till att oavsett vad du utsatts för, så går det att göra en förändring och ta kontroll över sitt liv.

Karl.png

BDSMkastellet

Vi är södra Sveriges största mötesplats för BDSM-utövare och likasinnade människor med ett intresse för sexualiteter som går bortom normer och konventioner. Vi anordnar, förutom fester, även utbildningar, diskussionskvällar och andra former av event med syfte att främja kunskapsutbytet emellan BDSM-utövare.

BDSMkastellet logo.png

Akkas Tattoo

Akkas Tattoo En prisbelönt tatueringsstudio i Vinslöv som är väldigt bred i sin tatueringskunskap. Här görs alla möjliga motiv från texter till mer avancerade i både färg och black and grey. Specialiteterna är trash polka, avantgarde och watercolor.

A99426D5-9FF5-4344-862C-0331640705CA.jpeg

Svenskstrippförmedling

Hos oss hyr du strippan till festen.

sv.stripp.jpg

Club Heartbeat

Varmt välkommen in till vår förtrollade värld av skönhet och lyx. Hos oss blir du bortskämd med förstklassiga shower och njutbart sällskap med någon av våra vackra & trevliga artister!

image_6483441.jpeg

Stripperellas

Idag erbjuder vi striptease, glamourmodeller, värdinnor, dansare, föreläsare och olika kurser och utbildningar. Har ni andra önskemål så tveka inte på att kontakta oss.

Screen Shot 2021-11-16 at 23.42.52.png
bottom of page