top of page

Utställare

PÅ EROTIC & TATTOO EKEBO

Jezebel

 

Vi brinner för att klä av tabun runt sexlekar och leksaker. Våra produkter är noga utvalda för att tillfredsställa dina luster och behov.

414804B1-4874-4A91-8F51-584A566A2FAB.jpeg

Jezebel

 

Vi brinner för att klä av tabun runt sexlekar och leksaker. Våra produkter är noga utvalda för att tillfredsställa dina luster och behov.

414804B1-4874-4A91-8F51-584A566A2FAB.jpeg

BDSMKastellet

 

BDSMkastellet är ett hem för misfits, utstötta, freaks, edge players och alla andra som lever utanför genomsnittets kurva, vi hyllar det unika och välkomnar er alla med öppna armar.

Vi är södra Sveriges största mötesplats för BDSM-utövare och likasinnade människor med ett intresse för sexualiteter som går bortom normer och konventioner. 

BDSMkastellet erbjuder, förutom en avslappnad klubbmiljö och ett välkomnande gäng BDSM-utövare, flertalet lekrum för publik utlevnad, bar med matförsäljning och alkoholfria drycker samt en personal som mer än gärna hjälper dig tillrätta under ditt besök.

BDSMkastellet-2022-website-logo.png

Linniv art

 

Linniv art är ett ganska nystartat företag, jag började först med konstutställningar samtidigt som jag hade en butik med blandat utbud av kläder. Egentligen ville jag designa kläder själv. Jag träffade på Mariana Baicu, sömmerska  som tidigare drev en ateljé i Rumänien. Tillsammans så har vi skapat kläder till en modevisning på tryckeriet i Helsingborg. Nyligen har vi designat kläderna till rockbandet Cruzh inför deras kommande album "The Jungle revolution". I nuläget har vi skapat en kollektion som kallas "Pink Diamonds" Inför ett event som jag dragit i gång tillsammans med Flatcap i Helsingborg. 
I denna kollektionen har vi dels återvunnit äldre kläder och designat om dem, samt även skapat helt nya från grunden. Temat på denna kollektionen är lite inspirerad av revy kläder, mycket korsetter, pärlor och volanger. Jag älskar ju Moulain Rouge så det märks kanske i denna 🙂. 

linniv.jpeg

Fröken Fredrika

 

På vår sida hittar ni ett stort urval av porriga kläder

samt stort urval av sexleksaker allt detta till bästa priser och kvalité

fredrika.jpg

The Isle – Leather and Things

Jag har sedan början av 80-talet varit intresserad och älskat att tillverka saker i läder, trä, gummi...ja de flesta material som jag kan lägga vantarna på för att skapa bra och vettiga saker till BDSM / fetish scenen, där centrum sätts till hållbarhet och funktion, kombinerat så långt det går med egen design av sakerna.

Produkterna tillverkas av material jag själv skulle använda och företrädesvis miljöanpassade.

Ett stort intresse är "one-offs", dvs idéer som andra har men som behöver hjälp med tillverkning och design för att få fram en funktionell produkt

logga2a[29387].jpg

Jonas - Studio Artcore Tattoo

 

Prisvinnande tatuerare med många år i branschen, behärskar de flesta stilar även medlem i SRT och innehar gesällbrev.

Screenshot_20230207_180614_Instagram.jpeg

Hooked on a feeling

Body suspension

83146339_2616419798393517_609987576253644800_n.jpg

House of pain

Studion som varit etablerad sedan 1999 och finns i många länder i världen, lämnar bara ifrån sig topklass tatueringar som vi och kunden kan representera livet ut.

83091412_494442591455399_2357647371434721280_n_edited.jpg

Big City Tattoo

Vi utför Tattoo + Body piercing + body modification.

Nytt projekt.png

Docklandet

Docklandet är Sveriges största återförsäljare av sexdockor även kallade "real dolls". Upplev våra extremt realistiska full-size dockor gjorda av silikon och TPE.

unnamed.jpeg

Erotic Master

Erotic Master presenterar varumärket Master of Desire

 

det finns en skandinavisk design och varumärke.

 

Det är en speciell design för bättre nöje och även fokus

 

att vara bättre för par.

 

Men du hittar många specialartiklar för män, kvinnor och par i montern.

eroticmaster-dk.jpg

Halmstad Tattoo And Piercing

Tattoo & Piercing Shop Tatuerare i Halmstad 💉 📍Halmstad Tattoo And Piercing Veganskt bläck 🌱 DM för bokningar! Privata insta @elsajosefine96

Screen Shot 2021-11-16 at 23.33.53.png

Skofeber

Skor, stövlar och högklackat i alla modeller och storlekar.

skofeber.jpg

Evil Anders

Piercing

evilanders.jpg

Nicklas - Fat Cat Tattoo Parlour

 

En månsidig tatuerare med bred kompetens och som tagit hem många tunga titlar.

Screenshot_20221107-075723_Instagram.jpeg

Tattoobentzer

Har tatuerat i 17 år och driver min egen studio sedan 2008. Skicka ett pm eller sms om du har några frågor.

Untitled-1.png

Date Night Dice

Fyra tärningar i En: Låt slumpen avgöra er kväll med vårt set av fyra tärningar. Varje tärning erbjuder en unik twist till er dejtkväll, från romantiska aktiviteter till skrattframkallande utmaningar, vilket garanterar en kväll fylld med spänning och överraskningar.

date-night-header_edited.png

Studio by Akka

 

Studio by Akka är en tatueringstudio som erbjuder både tatuering, piercing, kosmetisk tatuering och brow- och lashlift. På Erotikmässan kan ni komma förbi på drop-in hos Akka för att pryda era kroppar med bläck. Akka är specialiserad på främst realistiskt och black and grey, men kör alla stilar. Studio by Akka finns i Vinslöv och är etablerad sedan 2012.

Image.jpeg

SWEDISH FELISIE

 

Model,pornstar,strippa. Jag kommer finnas på plats med Paul_wolf som också är porrstjärna. Jag har med mig lyckohjul,  kom o spela (alltid vinst). Kan även köpa privat dans på plats. Signerar foto eller bara prata med oss, ställ alla frågor du undrat över. Vi svarar i mån av tid.

https://www.pornhub.com/model/swedish-felisie

https://linktr.ee/felisie1

PSX_20230126_072313.jpeg

Lahtnor

Japansk repkonst Repartisten Lahtnor kommer att uppträda på mässan med Japansk repkonst. Det kommer även finnas möjlighet för dig som besökare på mässan att prova på att bli bunden av Lahtnor i privata sessioner.

_C7Y2621.jpg

Passionerat

Sexbutik i Halmstad med 20 år i branschen. Med mer än 2000 produkter i lager är Passionerat bästa stället för att klämma, känna, smaka och få hjälp av kunnig personal. Homepartyn i Halmstad med omnejd.

Logo Passionerat www.png

Calblanque Beds

Våra produkter är inte bara sängar och gavlar. Det är en plats där passion och komfort möts. Med avlastande fjädring genom hela madrassen och diskreta fästen gömda i sänggaveln tillåter vårt sängkoncept ett spektrum av möjligheter för intima stunder.

Calblanque beds-bg.jpg

PAULS LIMO

Vi kör alla sorters sällskap till fest, bal, student, bröllop etc etc
Bilen tar 8 passagerare
Ring mig för pris på 0708154683
eller maila mig till Bilfixarn@gmail.com

pauls-limo.jpg

X-Secret

Välkommen till X-secret swingerklubb där alla är välkomna! Vi har 300kvm med många fräscha rum samt våran spa avdelning .
Ser fram emot att träffa dig och dela glädjen av gemenskap och frihet. Kom och var med oss för en oförglömlig kväll. Ses snart! 😊🎉

x-secret.jpg

Chat Noir

 

Sveriges mest kända Strippklubb Mitt i Göteborgs hjärta välkomnare vi dig till en oförglömlig kväll med några av Sveriges vackraste tjejer. I våra anrika 1800-tals lokaler kan du få en sagolik kväll, du kommer inte bli besviken. Öppettider Ons & Tors: 22-05 Fredag: 22-06 Lördag : 22-07 Bellmansgatan 7 Göteborg Välkomna

58f45ae7-29a0-40b9-ba44-89b8fd607781.jpeg

Stripphuset

BOKA EN STRIPPA TILL FESTEN! www.stripphuset.se

STRIPTEASE TILL FESTEN! www.stripphuset.se

unnamed.png

Svenskstrippförmedling

Hos oss hyr du strippan till festen.

sv.stripp.jpg

Club Heartbeat

Varmt välkommen in till vår förtrollade värld av skönhet och lyx. Hos oss blir du bortskämd med förstklassiga shower och njutbart sällskap med någon av våra vackra & trevliga artister!

image_6483441.jpeg
bottom of page